cine e Toma?

cine e Toma?

duminică, 10 octombrie 2010

Masina galbena mica

Priviti pozele de mai jos.
O VRETI ? E UNA SINGURA !
Va fi a celui care ne scrie primul!










SCHIMBUL DE JUCARII

Fericitometru

Fericitometru e un aparat care masoara fericirea unui om intr-o anumita clipa.Poate fi folosit si in cazul jucariilor,inainte de lansarea pe piata,pentru stabilirea pretului.Din pacate, nu avem un astfel de instrument precis de masura.De aceea, prima postare pe un blog destinat copiilor, se adreseaza, bineinteles, parintilor, cu o intrebare:
Dragi copii mari, cum reuseste o jucarie sa transforme cele citeva minute cuprinse intre momentul in care micutul nostru o primeste si cel in care o strica, in minute magice?Ce trebuie sa aiba o jucarie pentru a fi promovata in pozitia de insotitor permanent - la masa,la baie, in pat,in parc (si atentie, vorbim aici si de skateboard-uri sau ursuloi de plus in marime naturala!) - de catre noul ei stapin?In ce constau superputerile unei jucarii pentru a ne face fericiti copii?
Stim ca o jucarie inseamna noutate.Inseamna dorinta si implinirea acestei dorinte.Inseamna un suport,un pretext pentru dezvoltarea imaginatiei micutilor nostri.Fericitometrul nostru e in ochisorii lor.

Jucarii "vechi", bucurii noi

In fiecare clipa, un numar necunoscut de jucarii sunt scoase la pensie de catre copii, fie din plictiseala, fie pentru ca sunt depasite de virsta, sunt aruncate in cutii, cutiile in colturi intunecoase, neumblate, in cele din urma dispar dupa o cariera nemeritat de scurta.
Schimbul de jucarii multiplica clipele de bucurie pe care o singura jucarie le poate face.
Clipe de bucurie pentru copilul tau.
Scoate la lumina cutiile vechi cu jucarii, posteaza pe TOmaTOys, intra in legatura cu alte jucarii "vechi" si fa bucurii noi copiilor tai!
Nu te costa nimic, dimpotriva, faci economii !
Recunoaste: cite jucarii peste 50 RON zac dupa 2-3 zile de glorie, uitate pe undeva, prin camera copilului?
Atentie! Nu e obligatoriu sa dai ceva la schimb fix proprietarului jucariei pe care ti-o doresti.Obligatoriu este sa postezi si tu macar o jucarie la schimb.
Lasati jucariile sa vina la voi.Restul vine de la sine.
Schimbul de jucarii inseamna schimb de bucurii.
Bine ati venit in comunitatea TOmaTOys!